Ľavá strana
Pravá strana
 
Vo volejbale dominovali žiačky zo ZŠ Pri Kríži

Vo volejbale dominovali žiačky zo ZŠ Pri Kríži

26.02.2024 | článok | Tím D4L

Prvé športové podujatie majú za sebou aj dievčatá našich 4 základných škôl. Po futsalovom turnaji si na palubovkách telocvične ZŠ Nejedlého zmerali sily žiačky druhého stupňa dúbravských základných škôl. No a ako to dopadlo? Jasným víťazstvom ZŠ Pri Kríži

Žiačky ZŠ Pri Kríži v zložení Jasmina Viecha, Natália Ludvigová, Sandra Spasovská, Sofia Trnková, Viktória Maximová, Terézia Mníchová, Stela Štefková a Elissa Belobradová nenašli na volejbalovom turnaji žiadneho premožiteľa. Nie len to, vo všetkých zápasoch im žiadna z ostatných škôl nedokázala zobrať ani set. Spanilá jazda, ktorá odštartovala proti žiačkam zo ZŠ Nejedlého, neskôr ZŠ Sokolíková a na koniec proti ZŠ Beňovského skončila vždy rovnakým výsledkom. 2:0 vo všetkých troch zápasoch znamená, že ZŠ Pri Kríži si do tabuľky škôl pripisuje 900 výkonnostných bodov. Gratulujeme!

Volejbal_dievata.jpg

Na druhom mieste sa umiestnili žiačky zo základnej školy Beňovského, ktoré zvládli zápasy proti Sokolíkovej a Nejedlého. Aj keď treba povedať, že proti ZŠ Nejedlého to bola dráma, v ktorej boli úspešnejšie v pomere 2:1 na sety. ZŠ Beňovského si tak do tabuľky škôl pripisuje pekných 600 bodov za dve víťazstvá! 

O tretie miesto medzi našimi školami bojovali žiačky ZŠ Nejedlého a ZŠ Sokolíkova. Uspieť sa podarilo prvým menovaným a to so skóre 2:0 na sety. Toto víťazstvo prinieslo ZŠ Nejedlého 300 bodov do celkového poradia škôl. ZŠ Sokolíkova si po veľmi úspešnom súťažnom kvíze a futsalovom turnaji pre tentokrát od výkonnostných bodov oddýchne. 

Celkové získané body za školy:

Poradie Škola VB ÚB Celkovo
1. ZŠ Pri Kríži 900 88 988
2. ZŠ Beňovského 600 71 671
3. ZŠ Nejedlého 300 140 440
4. ZŠ Sokolíkova 0 61 61

Kompletné bodovanie nájdete v sekcii štatistiky a v galérii tímové fotky. Sledujte nás na našom Instagrame a Facebooku, kde nájdete informácie o aktuálnom dianí, videá a fotky z podujatí. V mesiaci marec nás čaká historicky prvý turnaj v konzolovej hre FIFA (po novom EA Sports FC 24). Zostaňte naladení na Dúbravskú 4ku Ligu o ničom nie je ani zďaleka rozhodnuté!