Ľavá strana
Pravá strana
 
VYHODNOTENIE: Prvý ročník D4L je úspešne za nami

VYHODNOTENIE: Prvý ročník D4L je úspešne za nami

01.07.2024 | článok

Slávnostné vyhodnotenie prvého ročníka Dúbravskej 4ka ligy sa uskutočnilo 18.6. v Červenej sále Domu kultúry v Dúbravke.

Slávnostného vyhodnotenia sa zúčastnilo cez 200 pozvaných hostí medzi ktorými boli žiaci našich 4 základných škôl, ich pedagógovia, či zástupcovia vedenia jednotlivých škôl. Pozvanie taktiež prijali páni Martin Zaťovič - starosta MČ Bratislava-Dúbravka, Marián Bohunský - vicestarosta MČ Bratislava-Dúbravka, Marián Podrazil - predseda komisie školstva MČ Bratislava-Dúbravka a Pavol Jančovič st. - člen komisie športu MČ Bratislava-Dúbravka. Za generálneho partnera 4ka sa slávnostného vyhodnotenia zúčastnili pán Roland Kyška - riaditeľ marketingu a komunikácie , pani Martina Ondrášová - brand manažérka 4ka, pani Natália Trauer - direct sales manažérka.

Vyhodnotenie prebehlo v skvelej atmosfére, najmä vďaka našej známej žiackej moderátorskej dvojici v podobe Alexandry Kramolišovej a Michala Jánošíka. Ceny pre jednotlivé školy prišli prebrať vždy 9 žiaci z každej školy doplnení o svojich pedagógov a zástupcu vedenia školy.

Historicky prvé víťazstvo Dúbravskej 4ka ligy patrí ZŠ Sokolíkova, ktorá získala 13 552 bodov. Spanilá jazda Sokolíčky v D4L začala po finálovom kole Súťažného kvízu, v ktorom jasne dominovala, kedy oba jej tímy sa prebojovali až do úplného finále. Vo futsale nenašla premožiteľa ani v jednom z troch zápasov a súperov doslova rozobrala so skóre 26:3. Na jednotku jej vyšlo taktiež posledné podujatie tohto školského roka - turnaj v stolnom tenise, v ktorom taktieež triumfovala. ZŠ Sokolíkova si odniesla finančnú poukážku na nákup športových potrieb v hodnote 300€ 80 lístkov do Cinemaxu v Bory Mall. Okrem filmového zážitku žiaci dostanú aj tzv. Combo s 0,5L nápojom a 2,4L popcornom.

Na druhom mieste, s tesným závesom za Sokolíčkou, skončila ZŠ Beňovského so ziskom 13 150 bodov. Beňovského malo taktiež veľmi konzistentné výkony, v prvej polovici školského roka boli na prvom mieste, následne však veľmi svedomito a odvážne naháňali Sokolíčku. ZŠ Beňovského si odniesla finančnú poukážku na nákup športových potrieb v hodnote 300€.

Na treťom mieste sa umiestnila ZŠ Nejedlého, ktorej sa podarilo získať 11 462 bodov. Najviac sa Nejedlého darilo vo florbale žiakov, kde vyhrali dva zápasy a jeden remizovali. ZŠ Nejedlého si odniesla finančńu poukážku v hodnote 250€.

Na štvrtom mieste skončila ZŠ Pri kríži so ziskom 11 026 bodov. Najviac sa im darilo vo volejbale dievčat, kde v troch zápasoch nenašli konkurenciu a súperovi nedarovali ani jeden set. ZŠ Pri kríži si odniesla finančnú poukážku na nákup športových potrieb v hodnote 200€.

V závere by sme sa chceli ešte raz úprimne poďakovať všetkým, vďaka ktorým môžeme prvý ročník Dúbravskej 4ka ligy považovať za úspešný. Bez podpory vedenia MČ Bratislava-Dúbravka na čele s pánom starostom M. Zaťovičom,  bez generálneho partnera 4ky,  či vedenia všetkých 4 škôl, pedagógov ale aj žiakov, by projekt Dúbravská 4ka Liga nikdy nevznikol. Spoločnými silami sme dokázali zaujať deti na základných školách a vytvoriť prostredie v ktorom sa spoznávajú a prehlbujú svoje kamarátstva. To je azda najväčší úspech, ktorý patrí nám všetkým.


Želáme Vám krásne leto a prázdniny. Vidíme sa v septembri!